services_banner

Filter disk leaf leaf filter kanthi las bintang

katrangan cekak:

Proses nyaring:

1. Limbah sing bakal diobati mlebu ing unit saringan saka inlet banyu;

2. Banyu mili saka njaba klompok disk saringan menyang njero klompok disk saringan;

3. Nalika banyu mili liwat saluran sing digawe saka iga sing bentuke dering, partikel sing luwih gedhe tinimbang dhuwure iga dicegat lan disimpen ing ruang sing digawe dening iga sing mlengkung lan celah ing antarane klompok disk saringan lan cangkang;

4. Sawise filtrasi, banyu resik mlebu disk saringan bentuk dering banjur digawa metu liwat stopkontak.


Detail Produk

Tag Produk

Disk filter sing diproduksi dening Anping Hanke Filter Technology Co., Ltd. minangka elemen filter sing ideal kanggo nyaring, ngumbah lan ngeringake mesin (diarani telu ing siji).

Bahan filter utama disk saringan digawe saka bolong sinteralis stainless steel. Akurasi nyaring yaiku 1-200μm, diameteripun 200-3000mm, lan struktur disk filter nggadhahi jinis integral lan split.

Karakteristik disk filter: kekakuan sing apik, kekuatan dhuwur, siklus ganti dawa, reresik gampang, perakitan sederhana, lsp.

Disk filter digunakake kanthi akeh ing peralatan telung-kanggo-siji lan loro-kanggo-siji kanggo pengeringan lan penyaringan bubuk, industri kimia, lan panganan ing industri farmasi, ngganti industri kain filter tradisional.

asas apa:

Mekanisme penyaringan disk filter yaiku kanggo nyadari kombinasi filtrasi permukaan lan filtrasi jero liwat disk filter sing dikompres. Teknologi inti yaiku disk filter, sing kasusun saka sekumpulan disk polipropilena sisi loro kanthi alur ing arah sing beda-beda. Rong cakram jejer ditumpukake, lan ujung alur ing pasuryan jejer nggawe akeh salib. Prapatan iki kalebu rongga gedhe lan dalan sing ora teratur, sing terus-terusan nyusut saka njaba menyang njero. Nalika nyaring, jalur kasebut nyebabake aliran banyu sing rame, sing pungkasane nyebabake kotoran ing banyu dicegah ing macem-macem prapatan. Yen tumpukan cakram filter ditumpukake lan dipasang ing bingkai inti filter, unit filter kanthi kenceng njaba lan batin bakal dibentuk ing sangisore tekanan spring lan banyu sing mlebu.

Karakteristik kinerja disk filter:

1. nyaring sing efisien

2. Modularitas standar, ngirit ruang:

3. Operasi kanthi otomatis, output banyu terus:

4. Umur dawa

5. Kualitas lan pangopènan sing kurang

22 (2)

Model D (mm) Area Filter R (μm) Media saringan struktur
DF-600-R 600 0,28M2 5,10,

15,20,

30,40,

60

Bolong sinter stainless steel

Kekandelan:

1.7mm,

2.5mm,

3.5mm

 

Gambar1: Struktur gabungan: pelat pelat saringan karo piring dhukungan, lan saben sub-unit disambungake karo baut. Gambar2: Struktur siji potong: pelat saringan bolt utawa gandheng ing piring dhukungan, banjur gandheng ing flangePicture3

Struktur siji potong, plate filter langsung disinter karo piring keropos, lan banjur dipasang ing flange

DF-800-R 800 0,5M2
DF-1000-R 1000 0,79M2
DF-1200-R 1200 1.13M2
DF-1600-R 1600 2.01M2
DF1800-R 1800 2.54M2
DF-2000-R 2000 3.14M2
DF-2300-R 2300 4.15M2
DF-2400-R 2400 4,52M2
DF-2600-R 2600 5.31M2
DF-2750-R 2750 5.94M2
DF-2800-R 2800 6.15M2
DF-3000-R 3000 7.06M2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita