services_banner

Matur suwun

Anping Hanke Filter Technology Co., Ltd didegake ing taun 2005 ing Anping, China. Kita produsen filter lipit, filter sinter, disk filter, filter tabung, filter slot, filter keranjang dll. Macem-macem produk filter lan bolong anyaman

Kita wis nyetujoni ISO9001 ing taun 2013. KAMI ngenalake produksi lan alat uji coba sing canggih, teknologi produksi saka luar negeri, lan nggunakake bahan filter kualitas kelas tembung minangka bahan elemen filter utama, khusus kanggo produksi bahan sinter logam keropos minangka bahan filter utama unsur filter. Kajaba kualitas apik, kita nyedhiyakake dhukungan teknis, solusi filtrasi sing dipercaya lan layanan sing kepenak. Kita mbantu produksi pangguna supaya luwih efisien.

Kanthi luwih saka 20 taun pengalaman lan pangembangan, kita duwe spesialisasi ing desain, riset & pangembangan lan produksi filter logam. Ing filter petro-kimia, polimer, filtrasi bahan bakar, perawatan gas, perawatan banyu, industri panganan, lsp, Hanke wis dadi merek utama. Saiki kita duwe pelanggan ing saindenging jagad, kayata Amerika Serikat, Korea Selatan, Kanada, Australia, Prancis, Jerman, Finlandia, Italia, Brasil, Jepang, Taiwan, lan liya-liyane. Akeh sing misuwur lan merek terkenal ing industri.

Kanthi model ekonomi anyar sing anyar, kita nyoba golek cara layanan pelanggan anyar lan nyoba dadi perusahaan filter liyane. Banjur kita duwe merek dhewe. Misi kita yaiku supaya pangguna bisa produksi luwih efisien lan luwih resik kanthi nggunakake filter. Kanggo nggawe lingkungan sing resik lan nggawe wong luwih sehat.

Sugeng rawuh kabeh pelanggan lawas lan anyar kanggo ngubungi kita lan ngunjungi pabrik. Filter Hanke bisa disesuaikan karo panjaluk sampeyan. Kita siyap bekerjasama karo sampeyan kanthi saringan kualitas sing unggul lan layanan sing gampang ditindakake.

ISO

Kita duwe:

Tim riset & Pangembangan utama;

Gagasan desain canggih;

Pengalaman 20 taun;

Piranti produksi standar;

Manajemen kualitas sing efektif;

We nawakake

Produk lan layanan khusus;

Solusi filtrasi sing bisa dipercaya;

Dhukungan teknis;

Layanan pangiriman cepet;

Ngirit biaya tambahan;

ISO1

Produk

Filter lipit, elemen filter sinter, disk filter lan macem-macem elemen filter lan bolong kawat. Bahan kasebut kalebu stainless steel, duplex SS, Supper Duplex SS, monel, inconel, nikel, hastelloy lsp.

Lamaran

Petro-kimia, Polimer, Filtrasi katalitik, filtrasi bahan bakar, lini produksi tekanan minyak lan filtrasi minyak lan homogenisasi; Perawatan gas; perawatan banyu; industri farmasi, industri panganan; perlindungan industri api, lsp.

goodIMG_3640
IMG_1755
QQ图片20180802170422
IMG_1765
IMG_1769
IMG_1745