services_banner

Elemen filter sing diproduksi dening pabrikan elemen filter stainless steel nduweni macem-macem aplikasi, lan akeh produk sing digunakake minangka media filter. Unsur filter sing diprodhuksi dening pabrikan elemen filter stainless steel tradisional digawe saka bolong kawat; kadang-kadang tengah layar ditutupi bolong kandhel kanggo nambah kekuwatan. Kaping pisanan, elemen filter sing diprodhuksi dening pabrikan elemen filter stainless steel mung digunakake kanggo filtrasi gas. Alesan sing ora dianggep filtrasi cair yaiku ukuran elemen filter ora stabil lan bakal dawa ing tekanan filtrasi sing gedhe. Nanging, ing taun-taun pungkasan, teknologi elemen filter bolong sing dikuatake wis maju banget. Contone, kanggo nambah stabilitas dimensi elemen filter, teknologi ing ngisor iki digunakake:
Ing sisih ndhuwur elemen saringan, serat denier mikro dilebokake ing permukaan saringan; lumahing krasa diolah kanthi rapi; lan (3) digunakake kain bertulang bolong sing luwih apik lan kuwat.
Sawise nggunakake teknologi anyar kasebut, ruang lingkup aplikasi elemen filter bakal ditambah. Bisa digunakake ora mung ing filter penghapusan bledug kinerja tinggi, nanging uga kanggo filter cairan vakum (kayata jinis disk, jinis drum lan filter vakum jinis sabuk horisontal). Kajaba iku, elemen filter sing diprodhuksi dening pabrikan saringan stainless steel kelas mikro digunakake ing filter tekanan kontainer kanggo nyaring panganan lan obat-obatan.


Wektu kiriman: Jul-09-2020